top of page

KORT OM HUSET og ODDERØYA
Haubitz Salongen ble bygget i 1918 som offiser-salong for Odderøya Festning. 
Odderøya har vært Kristiansand sentrums festningsområde gjennom flere århundrer, og de gamle husene forsvaret etterlot seg da de forlot halvøya i 1992, er i dag restaurert og satt i kulturens tjeneste. Navnet Haubitz er lånt fra kanonene som i gamledager stod på toppen av Odderøya, et steinkast ovenfor oss. 


POPULÆR SALONG FOR EVENTS & KONSERT! 
Haubitz Salong er et populært hus for både festlige og faglige events og vi er også stolte over å ha vår egen unike konsertserie.
Til tross for at vår publikumskapasitet er på maks 40 gjester har flere av landets fremste artister spilt hos oss, artister som ellers fyller store norske konserthus.
Både små firmaer og grupper fra store konsern har hatt sine arrangementer i vår koselige salong. Vi har flere spesialdesignet tema-konsepter for events, og som konsertarrangører er vi alltid happy når et musikalske innslag kan løfte arrangementet og bli et av kveldens høydepunkt. 


MAT & DRIKKE

Våre faste partnere i kjøkken er Madhuset, Hos Moi og vår nabo Mannskapsmessa.
Barkart med blant annet en cocktail-meny utviklet av norgesmester bartender Stian Wehus med inspirasjon fra New Yorks 1930-talls jazzklubber.


UNDERHOLDNING
Vi er også konsertarrangører og har en solid stall av artister, band, DJ´s og mer, samt kompetansen til å hjelpe deg med riktig valg av musikk tilpasset din gjeng, samt med å plassere rett innslag til rette tidspunkt i kjøreplanen.

SKRIV ELLER RING! 
Ta kontakt med oss så lager vi en minneverdig kveld for dere, som garantert er noe HELT ANNET enn det gamle vanlige. 

Trykk her for å kontakte oss ang Haubitz Salong

 

SALONGENS FASILITETSINFO

Passende for sammenkomster opptil 40 gjester.
Lydanlegg + div teknisk lydutstyr for intimkonsert, DJ, tale.
Projektor og lerret plug & play
Hovmestere, bartendere og servitører, samt event-management, lyd og lys teknikere, rigg og vask crew
Gode parkeringsmuligheter
Wifi 5G på hus.

 


Se hva artistene sier om oss:

silya.png

SILYA"Det å spille i Haubitz Salongen er noe helt spesielt. For en nostalgisk vintage nerd som meg er det jo som å være i en annen deilig tid for det første og for det andre blir det en stemning som kun kan skapes av de gode vibbene i veggene og av de fantastiske dedikerte fine folka som driver Haubitz! Har spillt der flere ganger og vil bare tilbake! Elsker å være der!"

ADAM DOUGLAS"For et magisk sted! Mer intimt blir det ikke… håper vi sees igjen!"

adam.png
jonas.png

JONAS ALASKA«Jeg har spilt flere ganger i Haubitz Salongen og som regel er det sånn at konsertene der er de som står igjen når norgs-turneen er over. Det er den mest intime konsertscenen jeg har spilt, der er alltid et nydelig, lyttende publikum og hele vibben der oppe er ganske unik. Gleder meg til å komme tilbake!»

IMG_2619_edited.jpg
IMG_2652_edited_edited.jpg
IMG_0144.JPG
IMG_2634 2_edited.jpg
salongen4red.jpg
bottom of page