top of page

HAUBITZ LÅVEN - BYGGET SOMMEREN 1940
Haubitz Låven ble oppført som lager og verksted av tyskerene sommeren 1940 på branntomten til ammunisjonslageret som gikk i luften under angrepet på byen 9.4.1940.

KONTRASTER!

Her er det kontrastene som råder! De gammle tømmerbjelkene, plankene, og blikk platene fra "Summers Galvatite"  som utgjør veggene på innsiden av låven, danner en rustikk ramme. Den unike atmosfæren i rommet heves av kontrastene mellom det harde kalde, og det varme myke. Her går gamle rustne kjettinger i ett med glinsende krystallglass, vedkubber pryder veggene såvel som gamle Hollywood filmlegender i gullrammer, gamle rep mot glinsende kapper i silke og velur, og i hyllene kruttkasser ved siden av champagnekasser, gitarer, orgler, trommer, trompeter og alt man trengte og som enda kommer godt med når det er tid for fest, i gamledager, som i dag.

SPOOKY!
På loftet over hovedscenen er bordet alltid dekket og glassene alltid fylt med fersk vin til husets spøkelser. Vi utfordrer aldri husfreden.

 

MAT & DRIKKE

Våre faste partnere i kjøkken er Madhuset, Mannskapsmessa og Hos Moi.
Barkart med blant annet en cocktail-meny utviklet av norgesmester bartender Stian Wehus med inspirasjon fra New Yorks 1930-talls jazzklubber.

UNDERHOLDNING
Vi er også konsertarrangører og har en solid stall av artister, band, DJ´s og mer, samt kompetansen til å hjelpe deg med å plassere rett innslag til rette tidspunkt i kjøreplanen.

 

FUN FACTS!

  • Låvens "lysekrone" er laget av en solid gammel kjetting som i krigens dager ble brukt til å dra i land militære fartøy, og som har ligget lange glemte år i strandkanten å ventet på nytt liv.

  • Mange lurer på hvem vi har dekket på til på låvens loft, godt synlig over scenen. Husets spøkelser romensterer låven, men holder fred så lenge vi husker på å gi dem fersk vin ved sitt bord på loftet. Våre servitører sørger alltid for at spøkelsene har sin vin før gjestene ankommer.

  • Bardisken i låven er bygget av originale gamle materialer funnet på låven da vi flyttet inn, og forsettelsen på en bås som tyskerene i sin tid bygget for lagring av artilleri.
     

SKRIV ELLER RING! 

Ta kontakt med oss så lager vi en minneverdig kveld for dere, som garantert er noe HELT ANNET enn det gamle vanlige.

 Trykk her for å kontakte oss ang Haubitz Låve

 

Se hvilke artister som har spilt hos oss:
Violet Road, Silya, Adam Douglas, Marit Larsen, Jim Stark, Minor Majority, Elvira Nikolaisen & Mathias Eick, Ingrid Olava, Unni Wilhelmsen, Jonas Alaska og, Thom Hell med band, Linnea Dale, Thomas Dybdal, Benny Borg, Sol Heilo, Monica Heldal, Erlend Ropstad, Trang Fødsel, Jonas Fjeld, Thom Hell, Erik Faber, Bjørn Berge, Vidar Busk, Frida Ånnevik, Krs Soul Stew, Ine & Edvard Hoem, Marte Wulff, Daniel Kvammen, Knut Reiersrud, Darling West, Ida Jenshus, Tore Renberg, Helene Bøksle, Fadnes, Fotballklubben, Frode Alnæs, Paal Flaata, Remembering The Doors, Experience Hendrix, Geir Zahl, Marthe Wang, Blow - for Tom Waits, Hilde Louise Asbjørnsen, Sordal Nordhus Grande, Classic Rock Night, Sigrid Moldestad, Needlepoint, Pogo Pops, Josefin Winther, Susie & The Spuds, Ronnie Jacobsen, Hanne Kolstø, Farmers Market, Mikhael Paskalev, Asbjørn Ribe

 

EEF60566-F756-4D08-9019-B80AD2FDA048.jpg
IMG_2479.jpg
IMG_2031.jpg
IMG_2018.JPG
IMG_0670.jpg

I området bak scenen på Haubitz Låve har vi en koselig salong med egen bar. Har arrangerer vi tidvis intimkonserter og mindre selskap/eventer

bottom of page